JA S'ACOSTA L'ESTIU I EL CASAL!

JA S'ACOSTA L'ESTIU I EL CASAL!

dijous, 30 de juny del 2022

DIJOUS DE TEATRE

 đŸ‘‰Per conèixer millor el nostre poble, hem explicat la seva història a travĂŠs dels ulls de la Joana, una nena tonenca que va viure al castell fa molts i molts anys.

Cada infant ha representat un personatge de la història i ho hem fet in situ 👌 A les Feixetes i al Castell de Tona. Tot fent aquest recorregut hem interpretat les diferents escenes de la història. 

I això perquè ho fem ? Doncs perquè a mÊs de transformar-nos en actrius, actors, regidores de càmara, directors de teatre etc etc, tambÊ volem incidir en el nostre entorn coneixent mÊs coses i respectant-lo al màxim. Si tenim la sensació de pertànyer a un grup, a un lloc, a un espai...tindrem la necessitat de cuidar-lo i tenir-ne cura.


AquĂ­ teniu les escenes del grup de PETITS:


La Joana, la seva mare i el seu pare vivien al castell de Tona. Un dia, la Joana buscava als seus pares que estĂ ven treballant al camp, però no els va trobar i va decidir baixar fins un lloc:  el què coneixem com Les Feixetes.

AllĂ  va trobar tot de pagesos reunits.


EstĂ ven dient: 
- Estem cansats de pagar tants calers al Senyor Feudal !  I si li comprem les terres i aixĂ­ Tona serĂ  lliure de qualsevol propietari ?


El Senyor Feudal tenia molts calers i no els seria fàcil reunir tota aquella dinerada per comprar-li les terres. Per això van decidir demanar ajuda a Barcelona.


Els amics de la Joana estàven molt emocionats perquè teníen moltes ganes de ser lliures !




Així doncs aquesta ajuda va arribar amb èxit, i l'intercanvi de diners es va fer realitat !

👉Si voleu consultar la història complerta ho podeu fer a la web de l'Ajuntament 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada